Die Krupps vydali album plné předělávek

Celoroční zábava Die Krupps dostala ucelenou podobu v kolekci plné vlastních úprav slavných, i méně známých cizích písniček.

Koronavirové šílenství trvá déle, než by si většina lidí přála. Zvlášť těch fungující v kulturní sféře. Když němečtí Die Krupps loni na jaře vyrukovali spolu s Jyrkim 69 s předělávkou "Chinese Black" od The Neon Judgement (psali jsme ZDE), asi netušili, že budou mít dostatek času, aby zpracovali halší haldu cizích skladeb do nové podoby a zaplní tím hravě stopáž dlouhohrajícího alba. Leč stalo se a kolekce nazvaná "Songs From The Dark Side Of Heaven" je od 25. května 2021 mezi námi v digitální podobě, na CD i vynilu péčí vydavatelství Oblivion/SPV. Rozcestník, kde si můžete album poslechnout nebo zakoupit, najdete ZDE.

A co na desce najdeme? Temní elektronici si vypůjčili a předělali k obrazu svému písně od Sparks, Blue Öyster Cult, The Stranglers, Queen a dalších. Překvapí pak nečekaní hosté Ross The Boss (ex-Manowar), Paul Ferguson (Killing Joke) nebo James Williamson z The Stooges. Neotřele pojaté předělávky si můžete poslechnout i níže na YouTube profilu kapely.

 

Die Krupps - Songs From The Dark Side Of Heaven

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.