ZAHAJUJEME PŘEDPRODEJ NA XVII. PRAGUE GOTHIC TREFFEN

...aneb šestnáctý ročník je za námi a už pro vás chystáme ten další.

Letošní edice Prague Gothic Treffen je minulostí. Věříme, že jste si uplynulý víkend užili a samozřejmě uvítáme i vaši zpětnou vazbu, nápady, připomínky i konstruktivní kritiku - je pro nás důležité vědět, co se vám na letošním ročníku líbilo a co bychom naopak měli vylepšít. Pokud jste na PGT pořizovali fotky či jiný obrazový záznam, nezapomeňte se s nimi pochlubit na facebookovém eventu.

My už jsme naopak plně ponořeni do příprav příštího PGT. To se uskuteční opět poslední prázdninový víkend, tedy ve dnech 26. a 27. srpna 2022. Bližší informace vám budeme pochopitelně přinášet v průběhu času. Jak už jste na plakátech či letáčcích mohli zjistit, odtajnili jsme prvního vystupujícího pro příští rok, skvělé německé postpunkové trio PAAR. Další kapely budeme zveřejňovat, jakmile budeme mít jejich vystoupení potvrzené. A v jednání jsou opravdové lahůdky!

PAAR - Common Crimes

Vzhledem k tomu, že letos bylo znovu prakticky vyprodáno, přinášíme vám i tentokrát možnost nakoupit vstupenky s předstihem a navíc za jedinečnou zaváděcí cenu 490,- Kč. Předprodej najdete už nyní u GoOut.cz. Ale pozor, tato cena platí pouze do 31. října!

Máme teď před sebou dlouhých dvaapadesát týdnů čekání, které samozřejmě můžete vyplnit návštěvou dalších akcí, které jsme pro vás připravili. Jejich nejaktuálnější seznam najdete vždy v kalendáři akcí na našem webu. Během podzimu (samozřejmě, pokud to covidová situace dovolí) se uskuteční i další Batsave, tak se přijďte vydovádět na parket a probrat s ostatními naživo vše, co jste o víkendu nestihli. Těšíme se na vás, netopýrci!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.