Aurelio Voltaire nás nechá před koncem roku ztratit v černém labyrintu

Americký gotický písničkář se na nové desce klaní Davidu Bowiemu, králi Goblinu.

Po kovidové pauze se Aurelio Voltaire vrací na scénu. Ten na jaře nejprve bilancoval když vypustil do světa dvě pokračování svých největších hitů. Kolekce "The Very Best Of Aurelio Voltaire" s pořadovými čísly 1 a 2 obsahují vybrané populární kousky ze všech dvanácti řadovek, které autor do té doby vydal. A to včetně spoluprácí s Amandou Palmer z Dresden Dolls nebo Alissou White-Gluz, zpěvačkou Arch Enemy.

 

 

Už po prázdninách nás ale umělec, který zároveň úspěšně funguje i jako výtvarník nebo spisovatel, začal ladit novými singly směrem k třinácté řadové desce. Album nazvané "The Black Labyrinth" bude poctou filmu Labyrinth z roku 1986, ve kterém David Bowie hrál krále skřetů. Aby byla pocta co nejpoctivější, materiál nové desky nahrával se členy kapely Davida Bowieho. 

Na desce se tak objeví celkem 15 členů kapely Davida Bowieho z téměř všech období Starmanovy kariéry (od pianisty z roku 1972 The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars až po saxofonistu z Black Star, Bowieho posledního alba). V tomto epickém dobrodružství navíc figurují také členové My Chemical Romance, Trans Siberian Orchestra, The Cog is Dead, Vision Video, Frenchy and the Punk, houslistka Mia Asano a další muzikanti!

Album vychází už 16. prosince 2022 a pořídit si ho můžete níže v digitální podobě na Bandcamp profilu autora. Fyzické dvojité CD pak vypravuje do světa vydavatelství Projekt records. Objednávat si můžete ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.