Ministry dvěma singly představují nové album "HOPIUMFORTHEMASSES"

Al Jourgensen se svou smečkou zbrojí před vydáním nové desky.

Firemní chamtivost. Parazitující politici. Klima se vymklo kontrole. Pochybné vládní zájmy. To vše přichází ke slovu na nejnovějším singlu Ministry bouřícím se proti zaběhlému systému. Al Jourgensen všechnu frustraci vetknul do skladby nazvané Just Stop Oil, které už jako druhé ohlašuje příchod už 16. studiového alba skupiny, které dostane název "HOPIUMFORTHEMASSES". "Čeho je moc, toho je příliš!," konstatuje Jourgensen v ekologicky laděné skladbě. 

 

Ministry - Just Stop Oil

Ministry celou skládanku vypustí do světa 1. března 2024 skrze vydavatelství Nuclear Blast. Už teď si svou kopii si můžete předobjednat v různých formátech na stránkách vydavatelství ZDE. Album bude obsahovat devět nových skladeb, kapela do řady z nich pozvala zvučné hosty. Například Peppera Keenana z Corrosion of Conformity, Eugene Hütze z Gogol Bordello nebo starého známého Jello Biafru, frontmana Dead Kennedys. Ministry mají na jaro naplánováno obsáhlé severoamerické turné, které pojedou společně s Front Line Assembly a Gary Numanem. 

A teď se můžeme pokochat ještě videoklipem k prvnímu singlu "Goddamn White Trash" s hostujícím Pepperem Keenanem z Corrosion of Conformity.

 

Ministry - Goddamn White Trash

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.