Nečekaný návrat projektu Cyberaktif znovu spojil členy Skinny Puppy a Front Line Assembly

Cevin Key neseděl doma dlouho se složenýma rukama. Chvíli po posledním koncertu Skinny Puppy se vrací na scénu s Billem Leebem a Rhysem Fulberem.

O historii projektu Cyberaktif jsme psali před pěti roky (ZDE), když vydavatelství Artoffact records vydalo v reedici jediné album "Tenebrae Vision". Málokdo tušil, že toto původně jednorázové uskupení bude mít své pokračování. Ale, je tu! Není divu, že po oznámení rychlost předprodejů překonala dosavadní veškeré rekordy vydavatelství Artoffact records v této oblasti .

V původní trojici předčasně zemřelého Dwayne Goettela nahradil Rhys Fulber. Na vzniku alba se také podíleli Eric Peterson, Dre Robinson a Guilherme Pires. Mix desky a mastering byl svěřen dlouholetému souputníku Gregu Reelymu.

Už teď si můžete, níže na Bandcamp profilu vydavatelství, poslechnout první tři skadby desky "eNdgame", která vyjde 2. února. Na stejném místě je onen předprodej, kde si kolekci už teď můžete pořídit v digitální podobě, na CD, na vinylu i v balíčku s dalším merchem trojice. Vyrazí pánové i na turné?

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Výborný !
lepší než poslední dvě desky FLA dohromady :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.