Angelspit a The Gothsicles chystají společnou desku

Deset nových skladeb a k tomu možnost začlenit svých 15 vteřin nadávek do nového cyberpunkového materiálu? Máte to mít! Pánové na to vybrali za dva dny.

O čilé spolupráci mezi Zoogem Von Rockem z cyberpunkových Angelspit a mladším kolegou Brianem Graupnerem The Gothsicles se ví už dlouho (Zoog aktivně pomáhá Brianovi s deskami). Teď je tu ale zbrusu nový level – společné album pojmenované "Hardcore Pong". Na něm najdete 10 nových pecek a remixů od uznávaných umělců. 

Na tento počin pánové vypsali Kickstarter kampaň, která nabrala velmi svižné obrátky – původní cílovou částku 2000 dolarů se podařilo vybrat během prvních dvou dnů. A pokud se podaří vybrat 8000 dolarů, vezmou muzikanti tento cirkus i na turné. 
 

Hardcore Pong

Jedním z důvodů, proč se možná podařilo vybrat tolik peněž tak rychle, jsou odměny pro přispěvovatele. Kromě klasických kousků z merche, CDčka a podobně totiž můžete dostat figurky hlavních postav, personalizované uvítací tóny do telefonu, ale i možnost nechat si od Zooga a Briana napsat skladbu na téma, které si sami vyberete, a ta pak vyjde na desce. A můžete na ní rovnou přispět i vlastním hlasem.  

Oblíbenou možností je i poslat kapele urážlivou videozprávu o délce 15 vteřin (s výjimkou sexistických a rasistických nadávek, vše ostatní je povoleno), kterou dvojice rozstříhá a udělá z ní track. Co z tohohle vyleze? To budeme samozřejmě sledovat...

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.