Znovu vyjde kompilace na počest Bertolta Brechta

Východoněmeckému bardovi skládá hudební poklonu Lydia Lunch, Coil a dokonce i surrealistický guru H. R. Giger.

Na 11. května chystá Black Sun Productions reedici svého velmi zajímavého počinu z roku 2005 – kompilace k poctě německého básníka, scénáristy a dramatika Bertolta Brechta. Soubor s názvem "OperettAmorale" se rozprostírá na délce jedenácti tracků s opravdu váženými hosty.

Například se můžeme těšit na přispěvek Lydie Lunch, Coil (v podobě jednoho z posledních studiových počinů se zesnulým zpěvákem Johnnem Balancem) a dokonce i na hlasový příspěvek samotného H. R. Gigera, jehož kresby tvoří i přebal alba. Ale najdete tu i další hosty. 

Výsledek, který před deseti lety vyšel čistě jako CD, si nově můžete pořídit jako barevný double vinyl (499 kousků) a dokonce i v deluxe box setu (69 kopií), ve kterém navíc dostanete bonusové CDčko s exkluzivními skladbami, odznáček a speciální stříbrný plakát od Gigera. 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tohle je nějaký divný...Black Sun Productions není label, ale duo hudebíků/performerů ze Švýcarska, kteří hrávali s Coil naživo a tahle deska existuje jako CD někdy od roku 2005. To bude asi spíš nějaká reedice...odkud je převzatá tahle zpráva?
Jo, tak už jsem to našel...je to vinylová reedice od Rustblade labelu : http://www.rustblade.com/2015/operettamorale-limite-colored-double-vinyl/
Aha, super, díky za doplnění! Ten zdroj, odkud jsem to bral, totiž o reedici vůbec nemluvil, psali jen, že to vyjde 11. května, ty tři hosty a že: "OperettAmorale will be available in a colored double vinyl, with an exclusive cover and poster by Giger, limited to 499 copies. A deluxe box set limited to 69 copies will also be released, featuring a bonus CD-r of exclusive tracks and a metal pin, plus a special silver poster by Giger. Pre-orders are now available via Rustblade." Upravuju, doplňuju, děkujem!
V poho není zač, každopádně za to info, že to vyjde děkuji a pardon, jestli přidělávám práci...
To vůbec ne! Jakýpak přidělávání práce, vždyť to sami chceme na tom webu mít dobře a nemást čtenáře! :) Čili kdybys kdekoliv na webu našel nějakej přešlap, určitě dej prosím vědět, ať to opravíme. Díky moc!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.