Tvůrci Repo: Genetické opery se vrací s dalším hororovým muzikálem

Nivek Ogre, Emilie Autumn, David Hasselhoff a celá řada dalších v cirkusu pod vedením ústředních postav stojících za skvěle ujetým hororovým muzikálem. Aleluja!


Tvůrce Terrance Zdunich a zkušený hororový režisér Darren Lynn Bousman stvořili před sedmi lety úžasný muzikálový svět Repo: Genetická opera (doteď na něj s láskou vzpomínáme). A dobrou zprávou je, že nezůstalo jen u toho. 

Pokud si totiž vzpomenete, už před třemi lety tvůrčí tandem představil svůj projekt "The Devil's Carnival" (sledovali jsme). A právě s tímto konceptem se letos vrací do kin už v druhém "představení" s názvem "Alleluia!", které bude mít premiéru 11. srpna v Los Angeles a na podzim pojede turné po kinech ve Spojených státech. 


Devils Carnival


Opět se můžeme těšit na Zdunichovu hudbu (složenou s pomocí soundtrackáře Saar Hendelmana) a charismatické herce jako Bill Moseley (Armáda temnot, Vyvrženci pekla) nebo Paul Sorvino (Star Trek, Repo), z hudebních stálic pak na Niveka Ogreho ze Skinny Puppy nebo Emilie Autumn. Novými posilami pod šapitó je pak třeba Jimmy Urine z Mindless Self Indulgence, Barry Bostwick (Brad z The Rocky Horror Picture Show) nebo – držte se – David Hasselhoff.

A příběh? Lucifer se rozhodl vyhlásit válku nebesům. Jenže Bůh a jeho andělé dokážou být mnohem temnější než vládce pekel a jeho služebníci...

Soundrack vydá 7. srpna Cleopatra Records. A teď už dost řečí a nechme mluvit trailer k filmu...
 

Alleluia! The Devil's Carnival (Trailer)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.