KOHO USLYŠÍTE V PÁTEK NA PRAGUE GOTHIC TREFFEN?

Těšit se můžete na německé zasloužilé gothicrockové apoštoly i ghost/cold/darkwave naděje z Polska.

Před nedávnem jsme konečně dali ven program sobotního Prague Gothic Treffen a slibovali se co nejdřív podělit o páteční koncerty. A jelikož se nám podařilo zdárně všechno doladit, konečně s tím můžeme ven.

Prvním hostem v našem tradičním klubu Fatal (ex-XT3) bude jeden z nejslibnějších projektů poslední doby, undertheskin. Máme radost, že tyto velenadějné polské následovatelé odkazů The Soft Moon nebo In Death It Ends představíme tuzemskému publiku hned zkraje jejich kariéry, které tušíme raketový start. A fakt, že za projektem stojí polovina v Čechách milovaných gothrockerů DeathCamp Project, už je jenom třešnička na dortu.
 


undertheskin – cold


Jako hlavní host se u nás vůbec poprvé představí němečtí veteráni gotického rocku Age of Heaven. Ano, ti Age of Heaven, kteří byli mezi vyvolenými kapelami na vůbec prvním Wave Gotik Treffen. Ti Age of Heaven, kteří v devadesátých letech platili za jednu z nejvýraznějších skupin žánru a na nátlak fanoušků se před pár lety opět vrátili na scénu. Ti Age of Heaven, jejichž atmosferickou šlapavou oldschool gotiku můžete díky PGT konečně vidět v České republice i vy.

To nejzajímavějšího z nového i starého můžete živě nasát v pátek v klubu Fatal. Těšíte se?
 

Age of Heaven – The Providence

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.