Pět důvodů proč jít v sobotu na Grausame Töchter!

Důvody proč jít na koncert Grausame Töchter není třeba pracně hledat a individua, která je viděla několikrát, vám většinou potvrdí, že by šla znovu. Pokud ale přeci jen malinko váháte, hodláme vám připomenout, oč na Chmelnici poběží a to v pěti bodech!

Nový koncertní program GT! – Možná jste už na grausamkách byli posledně v Kotelně (report najdete ZDE), váháte a říkáte si v duchu „aaale, budu radši sedět u freevidea, stejně jsem je viděl posledně“. Pravdou však je, že kapela od té doby vydala desku „Vagina Dentata“ (recenzi najdete ZDE) a kdo show Grausame Töchter už někdy viděl, nejlíp ví, že si holky umějí vyhrát s každým songem zvlášť a vytvořit nové choreografie, o které by určitě byla škoda přijít. Očití svědci potvrdí, že živá forma GT má vzrůstající tendenci. V červenci budou milé dračice v Drážďanech předskakovat Marilynu Mansonovi a je dost možné, že pohaslou hvězdu snadno předčí!

 


Grausame Töchter - Liebe Will Beweise


Ne každý koncert GT se uskuteční! – Jak dobře vědí účastníci soutěže o volňásky na koncert – zatím každý koncert nemravných dračic u nás se z různých důvodů odsunuje. Je tudíž možné, že si na další vystoupení zase chvíli počkáme. A to už zase může být nová deska a jiný program a určitě něco propásnete a to přeci nechcete!

 


Hodláte si zatancovat! – Araneu a spol předchází sláva zejména kvůli show, ale to jen proto, že si lidi o šokujících věcech rádi povídají. Pravdou však je, že to u GT zdaleka není jen o cirkuse a stejně důležitá je i hudební složka, která je živě ještě energičtější, atmosferičtější a tanečnější, než je tomu na studiových nahrávkách. Důrazný a syrový zvuk v kombinaci s vystupováním charismatické frontwoman GT je kombinace, kterou žádný domácí poslech ani video na youtube nenahradí!

 


Grausame Töchter - Glaube Liebe Hoffnung



Starší sestra se s vámi už nechce koupat! – Přišla na to, že společné pouštění kačenky ve vaně už je pod její úroveň a svoji nahotu před vámi potvora skrývá? Potom vás potěší, že na koncertě GT si nahoty užijete víc než dost a nejen, že ji před vámi nebudou skrývat jako lakomá sestra…naopak – budou se lascivně ukazovat!

 



Uvidíte první koncert tuzemského projektu! – Nových elektronických projektů, které by za něco stály, a ještě by na nich vyšívala pohledná děvčata, u nás moc není. Jeden takový se vám v sobotu představí. Isiolia se vytasí se svým specifickým pojetím elektroniky, vášnivě rudou barvou i proklatě krátkou sukýnkou! 



Je vám už jasné, že lepší program na sobotu prostě nemáte? Těšíme se na vás tedy spolu s děvčaty v klubu Nová Chmelnice! Event akce najdete ZDE.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.