Pomůžete Whispers in the Shadow vydat novou desku?

Vídenští gothicrockoví okultisté mají hotovo. Podaří se ale dostat album mezi lidi?

Čtyřikrát Slunce oběhlo svou dráhu napříč celým zvířetníkem od okamžiku, kdy Whispers In The Shadow završili svůj hudební Opus Magnum, inspirovaný čtyřmi etrapami alchymického Velké Díla (recenzi najdete zde). Tehdy se nám v rozhovoru frontman Ashley Dayour svěřil, že po tak dlouhé čtyřalbové cestě bude těžké najít další tematické teritorium, které by kapela mohla hudbně prozkoumávat. Nicméně podařilo se.

V průběhu celého roku vznikal materiál na novou desku "The Urgency of Now", který by měla být dravá, přímočará a předkládající portrét časů, ve kterých žijeme. Dokonce se mluví o nové éře kapely. Jste na to připraveni? Můžete to dokázat činem! Kapela totiž spustila crowdfundingovou kampaň, která jim pomůže dostat album na světlo světa. A fakt, že kapela má během pár dní vybráno přes 70 % požadované částky vypovídá, že bychom se desky opravdu mohli dočkat.

Nicméně každé euro se hodí a výměnou si můžete vybrat cokoliv od klasického downloadu až k exkluzivkám jako remix od Ashleyho Dayoura a dokonce i soukromý koncert v jejich vídeňském studiu, včetně ubytování a večeře s kapelou. Přispívat můžete tady.

A tady první tóny z nové desky.... a zase to zní slibně!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.