It´s alive !!! - Sanctuary má mladšího bratra

SKON prodělal vleklou, bolestivou operaci. Zmítal se na operačním stole, napojen na rezivějící přístroje prosil o milost, ale ani přes děsivé kvílení nemocničního lehátka, skřípění zubů a vrzání napínaných kožených pout nebyl ušetřen žádné z procedur...

Autor: Lucie "Lyrel" Svítková

Chirurg se pod rouškou ušklíbl a ťal skalpelem churavé tělo. Sestra, která mu asistovala, postupně odnášela nepotřebné kusy masa, později přinášela nové a lepší implantáty. S konečnou radostí lékař vzhlédl, pozdvihl ruce ulepené krví řka: "Žije!"

Krom širokospektrých zážitků přinesla polská Castle party milou spolupráci. Czech Sanctuary a SKON tým počali netvořit malý horor/dark artový portál, aby v září rozevřeli trouchnivá vrata cely a vypustili monstrum zneklidňující, vábivé a dravé, prahnoucí po strachu, emocích a zájmu.

Stránky SKONu, sotva se jejich churavé plíce nadechly, zahájily kampaň za prosazení světového, více však českého artu spojeného s hororem, ať už jde o čistě výtvarné umění, film nebo literaturu-ačkoliv právě vizuální umění si kladou za stěžejní. Návštěvníkům tohoto sanatoria nabízí suché informativní články, lehce mrazivé koncepty, duchovní stravu a pastvu pro oči v podivně zahnívajícím prostředí. Přehled tematických akcí, které by každý lačnící přívrženec měl navštívit, ale to vše je ještě málo!

SKON sám je uskupení mladých výtvarníků, budeme vás nalévat elixírem vlastní tvorby, náš vlastní ware, který je už teď chrlen výdobytky industriálního pokroku, vám bude k dispozici-abychom vzbudili zvědavost, právě se tiskne designovaná řada odznaků, přičemž udržujeme výtvarný záměr - žádný motiv nikdy nepřesáhne stovkový náklad, každý tisk tak může být pokládán za originál. A jelikož to děláme z čisté škodolibé maniakální posedlosti tvořit, ceny budou vždy víc než příjemné. A abychom vás rozdráždili ještě trochu víc - to je jenom začátek. Rozšíření komunity je náš prvotní záměr, každý, kdo až doposud schovával svá dílka do šuplíku má možnost udělat si na SKONu portfolio, může přijít na sraz, podílet se na rozšíření a zmohutnění našeho malého mrtvolného děťátka a my po něm nebudeme chtít nic, krom toho nejhoršího-odvážit se.

Hle! To je on...nebo ono, eh. Sešitý z kusů strachu a dráždivosti, vychází z nemocničního pokoje, aby sladce provokoval, zaváněl rajským plynem, strašil...a žil! Neboť on žije, otvírá chřtán o třech řadách zubů. Biografie, recenze, pozvánky, galerie, úvahy a art na http://www.sanctuary.cz/skon

Staří řezníci si ještě dovolí úlisně poděkovat těm, kteří se na operaci podíleli. Hlavnímu chirurgovi Samovi za pevně držený skalpel, Peasantovi za mistrnou estetiku při sešívání těla, Ezechielovi, jehož kroky rozléhající se nemocniční chodbou budeme slýchat už navěky, Desmondovi nejen za kapačku a Maelstormu a Silverovi za to, co nás čeká... ale to vám neprozradíme, jen se bojte, co vás čeká za prvním černým rohem!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

8-) Hezkyyyyyy! Ráda bych si udělala čas na alespoň tak zpola krutě kreativní komentář jako je úvodní článek, ale to bohužel nestíhám a tu ješitnost uvítat vás tady jako první z řad vděčných a nedočkavých průměrných spotřebitelů si neodpustím xD, takže tedy VITEJTE a třikrát HURÁ!!! xD.............. Jinak samozřejmě, ´kdo mě zná ví že kde zavětřím slovo "placka", tam se objevím rychlostí světla a horlivostí čmeláka nadrženýho na med, takže pěkně prosím, co se týče sběratelských edicí...než přijede děda mráz...jednu schovat ;-), zname to:P ?.....no to už by stačilo, jdu to všechno pročíst a dočíst a těším se na všechny ty počiny, heh x))
Jé, děkujeme pěkně, třetina placek byla rozebraná, ještě nešla do tisku:-) ale schováme;-) Což znamená, že si je někde musíš přebrat (to je přemlouvání, chybíš nám)
Aha aha, ty jo cela tretina,koukam ze zacinate s pocetnou fanouskovskou zakladnou :D ...no to je jenom dobre. A co se prebirani tyce....AZ PRIJEDE DEDA MRAAAAZ, JEZISEK ZACINKA ZVONECKEM, SANTA KLAUS ZAPARKUJE TEN SVUJ NAKLADAK KOKA-KOLY, NASTENKA A LIBUSKA SAFRANKOVA ZACNOU LEZT ZE VSECH TELEVIZNICH OBRAZOVEK.....................................uf, uz nevim...je to dost jasne? :-D 8-) Taky mi chybite x**
Tak nevím docela mě zaujala ta premiéra DVD Gigera, ale vsadím se že tam bude lidí jak ...no prostě hodně
nj snad se k nám ten Giger nějak dostane... Budu doufat...
hodne stesti s webem je krasny a zajimavy 8-)
Ančovička: Jistě, my jsme se včera rozhodli, že uspořádáme kybervánoce. Náš stromeček bude ověšen elektronkami a chemickým světlem, takže doufám, že vánoční cukrová ochutnáš:-) i u nás;-) <br /><br />to all: Giger nakonec žel nedojede, jen tvůrci filmu. Předevčírem bylo tuším posledních 30 volných lístků, ale minimálně report z akce určitě bude.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.