Ash Code představují klip k titulnímu kousku z nové desky

Italové dávají ochutnat z nového alba.

O tom, že darkwave trio Ash Code vydá 18. května svou třetí desku "Perspektive", jsme vás už informovali tady. Kapela nyní představila videoklip k titulnímu kousku, ve kterém si zahostoval Luca Gillian z Die Selektion. Někoho navíc možná překvapí, že píseň je celá v němčině, k tomu skupina prohlašuje: "Nebylo pro nás vůbec jednoduché napsat text v němčině, musíme poděkovat spoustě našich německých přátel za pomoc. Myslíme, že německá strohost lépe sedí k poselství písně, která pojednává o současném stavu v elektronickém světě. Máme už dost fake news, online novinářů a klávesnicových bojovníků."

Celé album by však mělo být kritikou dnešního online světa a mělo by nabízet nějaká řešení. "Musíme se naučit respektovat jeden druhého, Jakmile si uvědomíme, že každý jedinec, dokonce i zvíře, je důležitou součástí tohoto světa, dokážeme ze sebe vytlačit vše negativní."

Album do světa vyšlou labely Swiss Dark Nights (na CD) a Manic Depression (vinyly). Celé dílo mixoval Doruk Ozturkcan z She Past Away a kromě jedenáctky nových songů se dostaneme ještě na šest remixů od Agent Side Grinder, Hante., We Are Temporary, The Ne-21, She Pleasures HerSelf a Selfishadows. Objednávat už teď můžete tady, kde si také můžete poslechnout rovnou čtyři ochutnávky (nebo dole).

Ash Code - Prespektive

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Konecne progresivny zvuk.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.