Letní prázdninová CzSoutěž

..aneb když už se rozjedete po všech koutech světa, proč nezahnat nudu třeba takhle a nevyhrát nějaké ceny...


Autor: Nephilim

Na začátku byla náhoda. Před nedávnem se jeden ze členů naší redakce pochlubil novými fotkami z dovolené, na kterých byl oblečen ve slušivém tričku s logem CzS. Ostatní nechtěli zůstat pozadu a tak postupně kontrovali podobnými momentkami z akcí, festivalů, dovolených... A to nám vnuklo nápad udělat si celoredakční soutěž o to, kdo přiveze zajímavější obrázek s tematikou Cz Sanctuary z prázdnin. A nakonec přišel nápad: proč to nerozšířit i na vás, naše čtenáře, a nevytvořit jakýsi CzStreet Team?

Klikněte pro zvětšení


Takže vyhlašujeme tuto velkou prázdninovou soutěž: Vyfoťte sebe, své přátele, nebo třeba jen momentku z prázdnin tak, aby byla zřejmá návaznost na náš web. Zapózujte třeba na zahrádce vaší oblíbené hospůdky v tričku CzS, přišpendlete placku CzS na uniformu člena kanadské jízdní policie, vyfoťte se v internetové kavárně v Bibione s našimi stránkami, nebo třeba načmárejte logo CzS do písku na pláži u Mácháče. Staňte se členem CzStreet Teamu, vaší fantazii se meze nekladou!

Na redakčním mailu redakce@sanctuary.cz budeme počínaje dnešním dnem přijímat vaše soutěžní fotografie (do velikosti 1MB), uzávěrka soutěže je v neděli 31.8.2008. Do předmětu e-mailu napište SOUTĚŽ. Nezapomeňte uvést své jméno nebo nick a krátký komentář k fotce - kde bylo pořízeno, kdo je na fotce apod. O úspěchu nebude rozhodovat kvalita fotografií, ale hlavně originalita nápadu a také atraktivita místa. Neznamená to však, že fotka pořízená na Velikonočních ostrovech má automaticky zajištěnou výhru. Ukažte ostatním své nápady a kreativitu, jako jste to dokázali třeba na ZombieWalku! A pozor, koláže a fotomontáže budou ze soutěže vyřazeny (zde plní funkci ilustrační).

Klikněte pro zvětšení


Vaše soutěžní fotografie budeme průběžně uveřejňovat v galerii CzS. V průběhu září provedeme vyhodnocení a vyhlásíme vítěze. Oceněni budou celkem 3 výherci, kteří obdrží volné vstupy na některé akce a dárky v podobě věcí z našeho nového merchandisingu.

Přejeme vám hodně nápadů a hezké léto!

Vaše CZ Sanctuary

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ehm ehm :D <br /><br />http://de.rajce.idnes.cz/Dead_Dolls_Disco%2C_21.6.2008/#Image00070.jpg
[1] LOL :-D :-D :-D Ale jo, klidně jí přihlaš, myslim, že je dost vtipná :-D
[1]<br />Taaak to ani nahdou! :-x Tvarim se tam jak dylina :-D
heej, ale tu jsem fotila ja!:D
Nee, ja ji prihlasovat nebudu, jen jsem si na tu fotku tak vzpomnela jak jsem to tu cetla... :D
Nechcete to posunout ještě na září..? O:-)
to je skveli napad urcite neco vyfotim 8-)
První tématické fotky v galerii: http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails.php?album=68
placka ztracena, ale hlavne pozdeji nalezena v kotli pri setu Ministy na masters of rock. http://img139.imageshack.us/img139/770/plackaoq5.jpg

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.