Den poté

...aneb Castle Party začerstva


Autor: Ezechiel

Tak máme za sebou Castle party 2008, čímž se rozjíždí náš maratón psaní reportů a upravování fotek. Pokud už se však nemůžete dočkat, máte několik možností, jak si čekání ukrátit. První z nich je možnost naladit si od 11 večer Radio 1, kde se bude o CP mluvit. Druhou variantou je pobavit se přímo s účastníky akce, případně si vyměnit zkušenosti z tohoto ročníku. Za tímto účelem jsme na CZ Sanctuary založili tento provizorní CHAT (pozor, jelikož musíme všechny registrace vyřizovat ručně, bude to chvilku trvat, takže zatím buď zvolte možnost "Vstup bez hesla", nebo vás poprosíme o trpělivost). Třetí a poslední možností je vypravit se zítra do Rock Café a nasát alespoň částečně atmosféru polského festivalu na koncertě amerických The Crüxshadows - o tom ale již víte z tohoto článku.

A ještě něco - protože naše CZS Galerie má omezenou kapacitu (a navíc se ve velké záplavě fotek špatně orientuje) plánujeme vyrobit CD/DVD, na které bychom rádi dali všechny fotky a videa z CP 2008. Proto bychom chtěli poprosili všechny, kteří na Castle Party fotili, nebo točili, aby se kolegiálně o své výtvory podělili, aby byla sbírka co možná nejkompletnější. Kontaktujte nás, prosím buď mailem, nebo do diskuse, v nejideálnějším případě přineste materiály rovnou zítra do Rock Café na Crüxshadows. Pokud se nám toho sejde dost a včas, rádi bychom to měli do Prague Gothic Treffen hotové (ovšem neslibujeme!).

A závěrem této kratičké zprávy bychom rádi poděkovali všem účastníkům naší výpravy za více než příjemně strávený čas, doufáme, že jste se bavili minimálně tak dobře, jako my. Už teď se začínáme těšit na Castle party 2009 - pojedete? ;)

Úplný závěr je vyhrazen omluvě všem, které tato aktualita nezajímá. Nebojte, již zítra se budeme opět věnovat "seriózní aktualizaci".

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak letosni Castle Party nemela chybu! Dekuju celymu Czech Sanctuary za paradni atmosku - jste super parta a diky vam to nebylo jenom o muzice! :-* Uzijte si chat, ja pujdu sdilet emoce az zitra do Rock Cafe, neb jsem doma offline a v KFC na free wifi uz na me koukaji divne :-P :-D
Byla to pohoda. Nevim, jestli je to divný, ale nejlepší festy tenhle rok byly ty, kde svítilo sluníčko, a to je WGT a CP. Ikdyž na Amphi hrály moje srdcovky, jako Combichrist a Grendel, tak to zkazilo počasí. Člověk je holt nevrlý, když mu pomalu celý den na deštník bubnuje studený déšť, to i to pivo se pak blbě pije.
Jooo bylo to fajn.
bylo to moooc fajn . takze pristi rok opet asi nejspis jedu :-)
[1] Jedinu chybu co mala tak to tu ,ze uz CP skoncila.. :-))<br />inak super, lutujte kdo ste neboli 8-)
Sice to bolo pre mna ten krat poprve:-) ale o to mozno silnejsi zazitok, splnilo to vsetky moje ocakavania, a fakt som rad ze som spoznal tolko spriaznenych dusi, vdaka moc sa ten bus z Trutnova! A vidime sa na Night Side II. 8-)
Jo, s tou jedinou chybou to bylo presny :D:D ....mozna bych jeste ubral par stupnu na teplomeru, abych nemusel kazdejch 5 minut strkat hlavu do koryta a fotak nemel prehratej jak smazak ze stanku na Palmovce, ale jinak to byl zase zazitek 8)
Bylo to super...od 21:00 do cca 24:00 :-) ve vedrech trpím jak zvíře a přivezla jsem si úžeh :-D
CP 08 byla naprosto výborná!! Jediný co me sralo byly ty hyci. Už se mi loupe čelo. :D
Sice bylo vedro jako kráva, ale pro ty, kteří dodržovali pitný režim, to bylo v pohodě ;-) A Silver na sluníčku dokázal i prospat půl nedělního odpoledne, divočák... :-D
Taky se přidávám k děkovným komentům. A Pokud bude lineup vypadat aspon trochu dobře tak příští rok Llew znovu ráda vyrazí.
[10] Nezapomeň ta to, že to nebylo na přímém slunci, ale pod sítí :-)
Tak galerie s ucastniky hotova, pripravena ke shlednuti ;-) Kapely (pokud nekoho zajimaji :D) budou nasledovat zahy.
[13] Já bych se za kapely moc moc přimlouval! Děkuji ;-)
Jo, tak letošní Castle party byla fakt v pohodě, o 180 stupňů lepší než loni, kdy jsme s Kiwi musely podstoupit alternativnější řešení dopravy etc :-), takže díky Sanctuary za organizaci. Jinak i počasí se letos vyvedlo, i když na mě bylo až moc antidepresivní a snesla bych i ňákej ten deštík v tom parnu ;-) Ale jsem fakt ráda, že jsem vás všechny mohla poznat, a doufam, že příští rok se sejdem zas v hojném počtu a nic se nepodělá ;-) P.S. Pěkný fotky 8-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.