GothicBrandejs se po roce opět vrací

Gothic BrandejsNejlepším důkazem, že gothic parties rozhodně nemusí být výsadou pouze velkých měst je tradice s názvem „GothicBrandejs“, která v sobotu 31. ledna 2009 oslaví své šesté výročí (opět) v atmosférických prostorách klubu Golem.

 

 

Stačilo pouhých pět večerů, aby se „GothicBrandejs“ stal akcí, jejíž datum je mezi příznivci gotické subkultury pečlivé hlídáno, a která už dávno přerostla hranice Brandýsa nad Labem. V klubu Golem můžete potkat nejen místní goths a návštěvníky z nedaleké Prahy, ale i hosty z Brna, Plzně, Zlína a dalších vzdálených měst, kteří vědí, proč je „GothicBrandejs“ akcí, za kterou se vyplatí cestovat. Je to skvělá atmosféra podzemních prostor, příjemní lidé a vytříbený výběr hudby, oživující Golema jako mystický šém, díky kterým se návštěvnost rok od roku zvyšuje.


Letošní „Brandejs“ se však bude od předchozích ročníků trochu lišit. Kromě pořadatele a hlavního DJ Nephilima tentokráte zahrají i hosté ze Sanctuary DJ Teamu, čímž bude dramaturgie večera rozdělena do několika stylových bloků. Kromě klasických gothic rockových, batcave a oldschool hitů tak můžete ochutnat i horror surf rock, deathrock, darkwave, horropunk, dark cabaret, post/punk, psychobilly, či stařičké industriální a ebm projekty. Šestý „GothicBrandejs“ tak servíruje návštěvníkům velmi pestré menu temné hudby, ze kterého by si měl svou oblíbenou pochoutku vybrat snad každý.


Pokud někomu nebude stačit hudební potrava, může využít nabídky teplé kuchyně přímo v klubu (do 22:00), nebo se nechat zlákat atraktivní akční cenou stylového nápoje dekadentů - Absinthu za 40,- Kč.


Začátek akce je stanoven na 19:00, a jako již tradičně bude party pokračovat až do ranních hodin, kdy už se přespolní budou moci dostat do svých domovů ranními autobusy. Alternativou může být ubytování v přilehlých penzionech:


Penzion Na Zápské: http://web.quick.cz/Penzion.na.Zapske/ (800m od klubu)
Penzion Boží oko: http://www.brandysboleslav.cz/web/firmy/?id=463 (300m)
Hotel Brandýský dvůr: http://www.kdeprespat.cz/ubytovani-turistika-brandys_nad_labem-314/ (200m)
Hotel Paganini: http://www.hotel-paganini.cz-ubytovani.eu/Brandys-Nad-Labem.htm (50m)


Do brandýského klubu Golem se dostanete autobusem ze zastávky Černý most, Letňany, nebo Českomoravská, který vás za necelou půlhodinku doveze přímo před klub.


Praha (Černý Most) – Brandýs nad Labem: 17:25 (příjezd 17:48), 18:50 (příjezd 19:13), 20:20 (příjezd 20:39),  22:15 (příjezd 22:34)
Praha (Českomoravská) – Brandýs nad Labem: 17: 35 (příjezd 18:14), 18:35 (příjezd 19:14), 19:35 (příjezd 20:13), 20:37 (příjezd 21:13), 21:37 (příjezd 22:13), 23:04 (příjezd 23:36)
Praha (Letňany) – Brandýs nad Labem: 18:41 (příjezd 19:13)


Zpátky pak vedou cesty:


Brandýs nad Labem – Praha: 21:36 (příjezd 22:08, Českomoravská), 23:21 (příjezd 23:41, Černý Most), 23:36 (příjezd 0:08, Českomoravská), 01:22 (příjezd 2:01, Palmovka), 05:06 (příjezd 05:38, Českomoravská), 05:58 (příjezd 06:20, Černý Most).


Na viděnou v Golemu!


VI. GothicBrandejs
31. ledna 2008, 19:00
Brandýs nad Labem, Golem (Masarykovo náměstí 62),  GPS poloha klubu : Loc: 50°11'8.675"N, 14°39'37.4"E
Vstup: zdarma

Gothic Brandejs

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Paaaaaaaaaaarty! :evil: :silly:
Zdá se,že to bude zas o něco skvělejší,než jsme zvyklí :evil: .
Jó, Morgan, to byl super chlap, když po něm pojmenovali tak dobrý pití!!!
Neboj, Morgan taky za 40,- :P
Už se moooc těším na svůj první Gothic Brandejs! Poprvé v životě mi snad něco vyjde! :evil:
yaaaa-hooooo, take poprve, ale bude to stat za to.<br />a chvalim za ty vypsane spoje..Tomu se rika opravdu vstricnost =]
Tak ja budu doufat že Angi nastudovala ty spoje a snad taky dorazíme xD
=D to si teda pis, ze dorazime =D <br />Z tech Letnan to je nadherny spoj, i zpatky na tu Palmovku<br />Doufam, ze nejsi tak troufala abys pochybovala o mem nezpochybnitelnem a nevyvratitelnem orientacnim a planovacim ne/smyslu =D<br />You foolish freak =D
Tak zřejmě dorazíme :evil:
Jen mne tak napadlo - pokud jste si vybrali něco v našem Merchi, a nechcete utrácet zbytečně za poštu, tak se ozvěte, o které kousky byste měli zájem, a my vám je přivezem na GothicBrandejs - to jsme ale charakterní, že? B) :lol:
Ezechieli, myslela jsem, že je tam budete mít všechny, ale když tedy ne, tak moc moc prosím o placky: Dracula dvakrát, Plan 9 jedenkrát, Lugosi spider jedenkrát a Karloff jedenkrát! Díky moc! Přihlásím se! ;-) met.allice
met.allice okay, díky za objednávku, my jsme se nakonec dohodli, že vezmeme všechny placičky, takže si budeš moci vybrat přímo na místě dle libosti ;-)
tak nakonec tam bude strašit i moje maličkost:-)
Tak vcera to bylo perfektni, lidi se seslo dost a i se to po dvanacty rozjelo na parkete :-)...Jen jednani nekterejch pritomnejch bylo bohuzel naprosto k zbliti
Ale ještě si tak něco pamatovat O.o
Absolutne skvela party :evil:
joo supr akce... B) btw jdu hledat a stahnout batmana :P
Turmawen: Nemel jsem na mysli party people, vyparit se do bezvedomi neni nekdy spatny,haha..ale nektery lidi vazne nepobiram ani za strizliva <br />BeoWulf: Nebudes jediny, kdo po nem hned zatouzil, ten film po Brandejse zaziva reinkarnaci :D je to bomba
luxusní klub s luxusní dostupností,hraní jak od Pánů Bohů,skutečnej balzám pro uši i duši. <br />Jediný co mě štvalo bylo že spánkový deficit z předešlých dvou dnů a nechutný prochlazení nás donutilo o půl noci odjet,ale jsem ráda že jsme dorazily aspoň na tu chvíli. <br />Tak snad další akce podobného druhu na sebe nenechá dlouho čekat.
Tak můj první Gothic Brandejs se absolutně povedl! Bylo to paráda! Na začátku ty prostřihy různými starými filmy (díky hlavně za ty s Belou) a Batman...prostě luxus! Těším se na další ročník! Bohužel jsme nepřespávali, odjeli jsme v půl druhé tuším, ale i tak paráda! Klub mě mile překvapil atmosférou (až na toho pavouka-ach jo, ta moje arachnofobie, ale dalo se to...) a hlavně mě při placení velice mile překvapily ceny. A DJ Nephilim....jak jinak...dokonalost.... :cheer:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.