The Imaginary Stigma

The Imaginary StigmaAčkoliv jsme se teď delší dobu pro samé novinky, reporty a recenze nedostali k naší rubrice CzS Doporučuje, hodláme tuto situaci co nejdříve napravit, a činíme tak prostřednictvím ruské formace The Imaginary Stigma, která by Vám třeba mohla být po chuti.






O kapele:

The Imaginary Stigma je trojčlenná formace z ruského Volgogradu, která ve své hudbě míchá odkazy gotického i současného rocku s nádechem elektroniky.

Biografie:

Kapela vznikla roku 2002, kdy se Ilja Volchansky (zpěv) potkal s Michaelem Kirilenkem (kytara), a rozhodli se dělat společně hudbu. Za sedm let působení se v sestavě The Imaginary Stigma vystřídalo několik hráčů na klávesy, pět let obsluhuje baskytaru Michaelův bratr Konstantin. Po odehrání čím dál úspěšnějších koncertů na domácí půdě se The Imaginary Stigma plánují příští rok podívat i na západ Evropy (prozatím se počítá s Anglií, Rakouskem, Německem a Slovenskem) a pracovat na druhé „velké“ desce. Našim končinám kapelu přiblížila především spolupráce se slovenskými deathrockery The Last Days of Jesus, se kterými se Ilja Volchansky potkal prostřednictvím serveru Myspace.



The Imaginary Stigma - Canadian Snowy Wings (ochutnávka)


Aktuální sestava
:

Ilja Volchansky – zpěv
Michael Kirilenko – kytary
Konstantin Kirilenko - baskytara
Andy Fomin – bicí

Nahrávky:

Po nahrání jediného bezejmenného dema a jeho zaslání prvnímu ruskému gotickému labelu Shadowplay Records byli The Imaginary Stigma osloveni s žádostí natočit album „Gifts of Imagination“, které vyšlo v letošním roce. Na té se objevila i společná písně „Lenore’s Waiting“, na které se podíleli The Last Days of Jesus, kteří jí propůjčili svůj typický zvuk. A pozor, desku "Gifts of Imagination" si můžete zdarma legálně stáhnout ze stránek kapely.


{mp3}tis_ldoj_goi_07lenore{/mp3}
The Imaginary Stigma feat. The Last Days of Jesus - Lenore's Waiting



Inspirace:

The Cure, Joy Division, The Sisters of Mercy a Depeche Mode

Tis_promo_big

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.