Ozvěna budoucnosti

Ian_McCulloch_sV dnešním putování proti proudu času se vydáme do listopadu roku 1997. Před dvanácti lety publicista Honza Dědek vyzpovídal Iana McCullocha poté, co se Echo & The Bunnymen opět probudili k životu - zavzpomínat na tento rozhovor si můžete teď i na CZ Sanctuary.






Zdroj: Veronika (děkujeme!)

Jak už jste si mohli za rok a půl fungování rubriky "Retro" povšimnout, soustředíme zde znovuopucované zajímavé články ze starých médií. Důvodem pro toto počínání je zaprvé snaha o zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), zadruhé abyste věděli, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a měli srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo, a zatřetí protože tyto články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme!

Ale teď už spolu s Honzou Dědkem zpátky do roku 1997!

Ozvěna budoucnosti
Napsal: Honza Dědek
Foto: Polygram
Médium: Rock&Pop (listopad 1997, s. 78-79)

Klikněte pro zvětšení - Ian McCullochKlikněte pro zvětšení - Ian McCulloch

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.