Hell Party - nejhrubší party ve městě

Hellparty 5V sobotu 17. dubna 2010 proběhne v pražském klubu Abaton další z velkých Hell parties, tentokrát s podtitulem "Neúspěšně testováno na normálních lidech".







 

Pražské piercingové a tetovací studio HELL.cz pořádá HELL Party s pořadovým číslem 5. Tenhle pekelný večírek je akcí pro lidi, kteří mají blízko k piercingu, tetování a dalším technikám zdobení těla. Na své si přijdou také příznivci BDSM a všichni další, kteří si v těchto oblastech rádi rozšíří obzor, třeba jen jako diváci. A protože bez muziky to nejde, uši vám protáhnou kapely i DJ‘s, kteří projedou všechno od hardcore kytar až po drum‘n‘bass.

Na hlavní stage začínáme už od 16 hodin. Pierceři a piercerky ze studia HELL.cz předvedou aplikaci piercingových šněrovaček a  intimních piericngů. Dojde i na ukázku skarifikace neboli uměleckého jizvení. Tyto zákroky bude částečně doprovázet odborný komentář.

Hlavní večerní program HELL Party tvoří neobvyklé a originální performance s prvky tělesných modifikací. Vrcholem těchto show je suspension, rituál, kdy se lidé ze salonu HELL.cz věší na háky za kůži na různých místech těla. Po poslední HELL Show budou hrát až do konce DJs Dukor (Drum and Bass apocalypse) a Mim (na dark psychedelic/ industrial).

Spodní patro klubu Abaton je vyhrazeno příznivcům jiné podoby bolesti. Na Fetish stage budou k vidění ukázky umění bongade, spankingu a dalších SM praktik. Těm bude letos vyhrazena prostřední hala. Focení v prostoru fetish stage je striktně zakázáno a u vstupu můžete být vyzvání k doložení, že vám již bylo 18 let. Na letošek jsme pro vás připravili: dvě výpravné spanking show, popůlnoční bondage show a ukázku tramplingu, průběžně bude probíhat i bondage workshop, elektrosex workshop a budete si moci ozkoušet také sado maso nábytek. Od 18:00 na Fetish Stage představí své řemeslo Kat Pawouk. Drtidla, lámadla, stínadla a různé bicí nástroje, to je jeho job. Proběhne i soutěž o největšího tvrďáka, pozor, pouze pro ty největší drsoně.

Na hudební Musick scéně to osolí tvrdé kytarové kapely a DJs vybalí tvrdou elektroniku, ale i techno a drum'n'bass. K tanci a poslechu zahrají M.A.C. Of MAD, Colp, Superpilot, Malignant Tumour, afterparty budou mít na triku DJs MXL, Duffy, Špendlík a HerrICH.

V nejspodnější části Abatonu bude připraven chill-out pro všechny, kterým z toho půjde hlava kolem. Sklepní prostor je vhodný pro ty, kteří si chtějí v klidu posedět a popovídat a také pro kuřáky, které prosíme aby se své vášni oddávali zejména zde, neboť se jedná o nejlépe větranou místnost. V Kill Outu bude také benefiční stánek s teplým vegan jídlem. Výtěžek z něj půjde na podporu kočiček z Devět životů.

Hell Party 5
17. dubna 2010 (16:00)
Praha, Klub Abaton (Na Košince 8)
Vstup: 450,- Kč (předprodej Ticketstream)


Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.