Karen O hostem na Lynchově debutu

Zpěvačka electroclash/popových Yeah Yeah Yeahs zahostuje na hudební prvotině kultovního režiséra Davida Lynche.

LynchKarenO


Zdá se, že o Karen O je mezi temněji laděnými umělci zájem. Není to tak dlouho, co tato electroclashová divožena propůjčila svůj hlas Reznorově covervezi Zeppelinovské klasiky "Immigrant Song" pro film "The Girl With The Dragon Tattoo" (četli jste tady) a už si ji vzalo na paškál další veliké jméno.

Tím je režisér mnoha mysteriózních vizionářských počinů jako Blue Velvet, Mulholland Drive či nepřekonatelné série Twin Peaks David Lynch, který Karen O přizval na svůj hudební debut "Crazy Clown Time", jenž vyjde 7. listopadu na labelu Sunday Best. Frontwoman Yeah Yeah Yeahs se objeví hned v úvodní skladbě "Pinky's Dream", kterou následuje dalších třináct tracků. Mezi nimi nechybí ani skladby "Good Day Today" a "I Know" (to víte), ke kterým v soutěži dělali své klipy amatérští filmaři z celého světa, včetně zástupců naší scény (viděli jste tady).

David svůj zvuk nazývá "moderní blues" a k desce dodává: "Láska k experimentování se zvukem a hudbou je to, co dává tomuto projektu směr. Všechny skladby na desce začaly jako jam, který nakonec našel formu a objevila se slova."

 


David Lynch - I know (video by Paesant)


Tracklist:

  1. Pinky's Dream
  2. Good Day Today
  3. So Glad
  4. Noah's Ark
  5. Football Game
  6. I Know
  7. Strange And Unproductive Thinking
  8. The Night Bell With Lightning
  9. Stone's Gone Up
  10. Crazy Clown Time
  11. These Are My Friends
  12. Speed Roadster
  13. Movin' On
  14. She Rise Up


Zdroj: NME.com (Karen O guests on cult movie maker David Lynch’s debut album)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

By mě zajímalo, kdo vypustil tu věc, že se jedná o Lynchovu prvotinu, když to není tak docela pravda, protože v rámci výstavy The Air is on Fire složil celý soundtrack, který je mimochodem vynikající...možná, že se jedná o plnohodnotou studiovou prvotinu či něco takového, ale muziky má za sebou jinak už celkem dost..

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.