=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na devátou Nosferatu Night

Už se těšíte na deváté narozeniny Nosferatu - největšího gothic-metalového shopu? Pak ještě lepší náladu vám může přinést úspěch v soutěži, do které vhazujeme dvě volné vstupenky na Nosferatu Night no.9, která proběhne již tuto sobotu v pražském Rock Café.

 

 nosferatu_night_2012_nstel2

 

Němečtí dark wave elektronici Dance or Die se v loňském roce úspěšně vrátili na scénu a stvrdili své výsostné postavení novým dvojalbem „Nostradamnation“. Jejich návrat do Prahy po předlouhých 17 letech je očekáván jako velká událost. Společnost jim bude dělat italská industrial rocková sebranka Latexxx Teens, českou trikolóru pak budou hájit tuzemští Depressive Disorder. A ani to není vše – afterparty bude mít ve svých spárech německý DJ Chris L., předák velepopulárních hellectro divočáků Agonoize.

Dvěma z vás nyní nabízíme vstup na tento večírek úplně zadarmo. Stačí, když budete mít štěstí při losování a správně odpovíte na následující soutěžní otázku:

 

Napište nám, na jaké adrese v současné době sídlí Nosferatu shop!

 

Své odpovědi posílejte do pátečního poledne (pátek 20. dubna 2012 do 12:00) na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz s předmětem "Nosferatu". Do emailu nezapomeňte uvést své občanské jméno, které v případě výhry předáme pořadateli akce k zapsání na seznamu hostů. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Přejeme hodně štěstí!

 

{myspace}2747989{/myspace}

Dance or Die - Teenagemakeup

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.