Dave Gahan korunuje svým hlasem novou desku Soulsavers

 

Britské producentské duo Soulsavers není neznámým ani pro české publikum. Mohli jsme je vidět dvakrát vidět v Čechách jako předskokany Depeche Mode během jejich posledního turné. V květnu se toto duo vrátí s novým albem, které bude znovu koketovat s Depeche Mode. Tentokrát v podobě hostujícího Dave Gahana.

 

Soulsavers__Dave_Gahan

 

Rich Machin a Ian Glover, kteří se za názvem Soulsavers schovávají, se natolik spřátelili s frontonem Depeche Mode Davem Gahanem, že si ho pozvali na novou desku jako hlavního vokalistu drtivé většiny skladeb a navíc Dave přidal ruku k dílu i jako autor hudby téměř všech nových písní. Soulsavers tak  můžeme s troškou nadsázky považovat za společný projekt všech tří pánů. Sám Gahan byl z celého natáčení natolik nadšen, že doufá, že nešlo o poslední spolupráci s tímto duem a rád by Soulsavers vzal na další turné své domovské kapely, které je předběžně ohlášeno na rok 2013.

 

Soulsavers - The Light The Dead See stream celého alba

 

Deska s názvem “The Light The Dead See“ vyjde v 21. května a přinese dvanáct písní. Za první ochutnávku, která se již nějaký ten den váli na Youtube a Soundcloud, byla vybrána emotivní  píseň Longest Day, která již za pár dní vyjde i vinylu. Doufejme, že se brzy dočkáme i videa. Jedno kratičké upoutávkové si můžete pustit níže.

 

Soulsavers - The Light The Dead See upoutávka


mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Myslím,že Soulsavers v Praze před Depeche Mode nikdy nehráli.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.