Rozhlasový pořad Dark Wave slaví 4 narozeniny s novou sérií

Rozhlasový pořad Dark Wave je jediným pravidelným pořadem v české rozhlasové nabídce, který se každý týden věnuje všem zákrutám gotické subkultury. Ke svým čtvrtým narozeninám rozjíždí novou sérii pořadů, které budou mapovat historii gotické subkultury.

 

darkwave - logo

 

Ano, 2. července 2008, tehdy ještě FM vysílající česká veřejnoprávní rozhlasová stanice pro mladé - Radio Wave - vpustila do svého programu nový pořad - Dark Wave. Dvouhodinovka si vytknula za cíl mapovat současné dění na domácí i zahraniční scénu a půběžné upozorňovat i na údálosti a kapely, které jí formovaly. A právě do historie scény se opře dvojice moderátorů více, a navíc pravidelně. Každý měsíc bude probírat jeden rok v historii gotické subkultury. A moderátoři vás tímto vyzývají - buďte spolutvůrci každého dílu. Posílejte tipy, které skladby by měly zaznít. Ve čtvrtek 5. července zacouvá Dark Wave do historie poprvé - do let 1976 a 1977. Pište své tipy pod tento článek, na zeď Facebookového profilu pořau na www.facebook.com/darkwaveonradiowave nebo na chat pořadu, který najdete na adrese www.facebook.com/groups/288515867877416/.

----

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání  můžete po internetu naladit zde.

 

Ultravox! - Hiroshima Mon Amour

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.