Bratrstvo Luny uspořádá Magickou noc trubadúrů

Středočeské divadelně-hudební uskupení se 10. listopadu ujme i úlohy pořadatele netradičního festivalu v Kralupech nad Vltavou. 

BratrstvoLuny

První podrobnosti o akci se už objevily na stránkách Bratrstva Luny:


"Kulturní akce  s podtitulem 'Musica – Magia – Theatrum'  se uskuteční v městě nad Vltavou v komplexu kulturního a společenského střediska Vltava o podzimní magické datum  10.11.2012. Bude se jednat o dark indie happening s dramaturgií, ke které lze těžko hledat ekvivalent nějakého 'všedního festivalového setkávání'. Milovníci temné romantiky  a sympatizanti 'alternativ a iracionálna' si přijdou určitě na své!

Velkým tahákem sobotního dne se stane vystoupení české gothic rockové  legendy – kapely XIII. století. Kralupské publikum jistě potěší první příležitost vidět na prknech domácího jeviště na české i polské scéně úspěšné hudebně-divadelní těleso Bratrstvo Luny. Z Norska dorazí kapela atmosférického kytarového virtuosa Petera Gutheho – Pluto and The Planets. Již také víme, že zde zahrají mostečtí Carpatia Castle. O dalších účastnících festivalu se ještě jedná.

Již nyní je však jisté, že průvodcem Magické noci bude renomovaný hudební publicista Petr Korál, uměleckými patrony akce jsou: spisovatelka upířích románů Jenny Nowak a vlčí guru Jaroslav Monte Kvasnica. Dalšími lákadly a nositely nevšednosti bude speciální středověký jarmark, besedy s uměleckými patrony, vystoupení skupiny historického šermu a jiná překvapení. Podrobnější informace přineseme brzy."


A my vám další informace přineseme hned, jak se je dozvíme. 



Bratrstvo Luny – Továrny na smrt, Auschwitz - Birkenau

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.