Na podzim se představí pokračování American Horror Story: Asylum

Začíná se hovořit o tom, že současná seriálová tvorba v lecčem přesahuje vyhnívající filmový průmysl a v případě hororového žánru to platí dvojnásob. Nejpopulárnější z hororových sérií, temná řada American Horror Story, pokračuje letos na podzim.

american-horror-story

Příběh starého sídla na kraji Los Angeles, které postupně odkrývá hrůzy minulých dekád a nenechává své předchozí nájemníky v klidu spočinout nepřináší v zásadě žánru nic nového. Přesto si vysloužil rekordních 17 nominací na Primetime Emmy Award a jedná se o možná nejsilnější hororovou sérii od dob staré dobré Addamsovic famílie.   

 

Alfonso Gomez-Rejon, David Semel a Ryan Murphy vytvořili svět bizarních charakterů se skvěle propracovanou psychologií, které se vrací z hrobu se vzpomínkami na mnohá krveprolití na americké půdě. Přesto jejich posláním není zdaleka jen zabavit diváka strašením, ale především etablovat se za dosti dramatických okolností v již zavedeném společenství duchů a smrtelníků navzájem propadajích vášni i nenávisti. 

 

Sever bloody-disgusting.com přináší lákavé detaily k plánovanému pokračování z dílny FX Networks. V první řadě i samotné jméno, které leccos napoví - "American Horror Story: Asylum".

 

"Vybrali jsme název´Asylum´, protože nejen dobře vystihuje prostředí ústavu pro choromyslné a bývalé léčebny tuberkulózy vedeného postavou Jessicy Lang, ale je dostatečně signifikantní pro místo, kde spočívají odloučení a nikým nemilovaní lidé.", vysvětluje režisér Ryan Murphy. To vše navíc v retrospektivě z roku 1964. 
 

Pokračování seriálu vstoupí na televizní obrazovky letos v říjnu. S velkou pravděpodobností přímo na Halloween. 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: http://bloody-disgusting.com/news/3157060/tv-fx-announces-american-horror-story-asylum/

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.