Co dnes můžete vyhrát v tombole na sedmém PGT?

Jako již tradičně, i letos budete mít možnost udělat si díky PGT hezký hudební podzim a nedat za to (skoro) ani korunu...

PGT 7

Pravidelným návštěvníkům Prague Gothic Treffen bychom asi naši klasickou bleskovou tombolu představovali zbytečně. Už několik ročníků jste měli možnost pořídit si u vstupu do klubu (nebo u sličných pobíhajících hostesek/hostesů) za směšných 20 Kč lístek do tomboly (nebo samozřejmě i víc kusů) a pak se jen tetelit na vyhlášení vypečených cen.

Ani letošní PGT nebude výjimkou – i tentokrát budou lístky k disposici jak v klubech, tak u našich pomocníků, kteří v průběhu večera několikrát projdou všemi třemi místy konání. Samotné vyhlášení proběhne ve 23:00 na Guitar Stage v klubu XT3, losovat budou naši milí zahraniční DJští hosté a my rozdáme tři balíčky napěchované cenami.

A co se bude skrývat uvnitř? Jmenujme alespoň pár výher – volné vstupy na koncerty A Place to Bury Strangers, Cassandra Complex, Angelspit, XIII. století, Project Pitchfork (a možná i Lacrimosu), nějaká ta CDčka, opravdu vybrané zahraniční kompilace, slevy na oblečení a další překvapení. To jde, ne?

Tak si nezapomeňte koupit lístky, protože jak říkávala už Sazka za totality – kdo nehraje, nevyhraje... 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.