Dokument o Antonu Corbijnovi je venku

Jeden z nejvýraznějších hudebních fotografů, režisér zásadních klipů, spolupracovník největších hvězd a v neposlední řadě tvůrce novodobého kultu "Control" se konečně ocitnul na druhé straně kamery.

antoncorbijn_insideout

Zaslouženou filmovou poctu ikonické fotograficko/filmařské postavě hudební branže Antonu Corbijnovi se rozhodl natočit režisér Klaartje Quirijns. Osmedsátiminutový portrét workoholika dostal příznačný název "Anton Corbijn - Inside Out" a Klaartje se kvůli němu vypravil za bývalými kolegy, kteří v dokumentu na Antona vzpomínají.

Snímek zkoumá také Corbijnovu osobnost, odhaluje jeho motivace a neodmyslitelný konflikt umělce, zmítaného mezi uznáním publika a osobní osamělostí. Film vyšel 17. září u Momentum Pictures a můžete se těšit na rozhovory s takovými jmény jako Depeche Mode, U2, Lou Reed, Metallica nebo George Clooney.

Podíváme se ale i za Corbijnovou rodinou a do domu, ve kterém vyrůstál, do jeho studia, na místa, ze kterých čerpal inspiraci, za jeho touhami i osobními démony. 

Dokument navíc doprovází soundtrack s hudbou od Joy Division, Depeche Mode, Nirvany, U2 a původní muzikou od Gavina Fridaye.



Anton Corbijn Inside Out Trailer

Zdroj: Side-Line.com (Anton Corbijn bio pic goes 'Inside Out' - watch the trailer + Depeche Mode feature)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.