R.X. Thámo představil Magickou noc trubadúrů v televizním pořadu

Pokud vás zajímá pohled do organizačního zákulisí chystaného kralupského festivalu, podívejte se na besedu s hlavním organizátorem.

besedasrxt

O chystané Magické noci trubadúrů vás na webu už nějakou dobu podrobně informujeme. Pokud byste se ale chtěli o této akci dozvědět i ty nejmenší detaily, nenajdete lepší příležitost než nechat si o ní povyprávět přímo od ústřední pořadatelské postavy, R.X. Tháma z Bratrstva Luny.

A právě ten byl hostem pořadu "Beseda s...?" Kralupského zpravodajství, jehož záznam si můžete prohlédnout tady:


Beseda s pořadatelem Magické noci trubadúrů R.X.Thámem 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pěkný, pěkný, bez pláštíků a bez šminek najednou BL získává lidské rozměry upřímnosti a ty noviny vypadají více než podařeně - dají se sehnat někde online?
On by neměl být problém je sehnat i fyzicky – jsou třeba v Nosferatu a měl by být i na koncertě XIII. století a Whispers, na které se jistě chystáš, když Ti před těma dvěma lety utekli, co? :D<br /><br />Nebo Ti prostě nějaký exemplář schováme a dáme Ti ho, až se potkáme :)
No, já bych o svých možnostech o tom se dostat na nějakou akci raději pomlčela.... na jednu podzimní se sice chystám, ale ta tebou jmenovaná to není - trochu se mi za ty dva roky změnily preference :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.