Velitel lodi USS Enterprise hostuje na desce industriálních Blackburner

Vynášený do nebes za svůj velitelský um, proklínán za intriky s kolegyněmi na palubě vesmírné kocábky Enterprise. Kapitán Kirk (William Shatner) opět zasahuje v hudebním studiu. 

ShatnerBlackburner092612

 

Po desce inspirované galaktickým dobrodružstvím Davida Bowieho (psali jsme zde) se Shatner rozhodl značně přitrvdit, když svým vokálem podpořil vznik nové desky projektu Blackburner Skyla Talona. Album mísící žánry industrial/EDM/dubstep si pro svého vzácného hosta nemohlo zvolit vhodnější název - "Planet Earth Attack". Bude teprve druhou deskou tohoto projektu a vedle startrekového svůdníka ve žluté kombinéze bude paradoxně hostit i členy progrockových Yes.

 

Otec kapely Talon začínal na přelomu tisíciletí v metalových Killingbird, kteří se mimo jiné představili jedním z nejotravnějších coverů skladby "Just Like Heaven" od The Cure (k vidění zde). Následovala hostovačka ve vedlejším projektu Roba Zombieho a hraní se Scum Of The Earth. Skyl Talon nakonec podlehl aktuálnímu skrillexovskému hypu a zakotvil nadobro ve vodách dubstepu (který, jak víme, vynalezl Jonathan Davis a jeho Korn).  

 

Blackburner APOCALYPSE from Planet Earth Attack Album


Zdroj: Side-line.com

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.