The Cult vydali album mapující vznik poslední řadovky

Máte dva měsíce na to si stáhnout raritní materiál Iana Astburyho a jeho parťáků.

Cult

Jistě jste zaznamenali vydání nové desky "Choice of Weapon" vlivných The Cult letos na jaře (psali jsme). A protože se albu daří, přichystala britská parta jakýsi "prequel", abychom použili filmovou terminologii. Novinka dostala název "Weapon of Choice" a určitě potěší všechny skalní fandy kapely.

Jedná se totiž o jakýsi hudební dokument, na kterém posluchači najdou vývojové fáze skladeb z "Choice of Weapon". Deska je k mání pouze v digitální podobě přes iTunes, její prodej začal v úterý a skončí přesně za dva měsíce.

Těšit se můžete na deset skladeb, které The Cult loni počali a zaznamenali ve studiích v New Yorku, Los Angeles, kalifornské poušti nebo vlastním kapelním studiu Witch Mountain.

Sám Ian to komentuje: "Opravdu jsme se do toho položili a náš producent Chris Goss nám vytvořil podmínky, ve kterých se skladby samy rodily skrze hraní a hrátky se slovy, skrze tvrdou práci a intenzivní seance. Tyto skladby mají integritu i syrovost a v mnoha ohledech je to úplně jiné album než to, které jsme letos vydali."



 The Cult - Honey From a Knife (Official Video)

Tracklist

01. Aurora
02. Blackie
03. The Bones
04. Decado
05. Elemental
06. Gibraltar
07. Twisted and Bleeding
08. Militant
09. Supreme
10. Lucifer

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.