CzScene news: mulpHia chystá novou nahrávku a vrací se na pódia

O českém projektu mulpHia jsme vás naposled informovali v souvislosti s deskou "Pereat!", na kterou již brzy naleznete na Sanctuary.cz recenzi. Richard Viduna ale nezahálí a do finálního tvaru dokončuje novou nahrávku, která se bude jmenovat "Amphelion". Také se po dlouhé pauze vrací na scénu v živé podobě.

 

mulpHia_promo05

 

I když se v poslední době mediálně stáhnul do ústraní, projekt mulpHia z Kutné Hory je stále velmi činný. V březnu dotáhl do zdárného konce dlouho připravovanou desku "Pereat!", která vyšla na labelu Advoxya records. V létě pak nabídnul k poslechu i koupi na Bandcamp profilu druhou desku svého bočního projektu Necrobit. V současné době pak dává krátkými videi na vědomí, že práce na pokračovateli hlavního projektu jsou v plném proudu. Album zřejmě ponese název "Amphelion" a více o připravované nahrávce se snad brzy dozvíme.

Další potěšující informací je skutečnost, že se mulpHia vrací i k živé prezentaci své hudby. A kde budete mít možnost se s projektem poprvé po pěti letech setkat? 28. února, kdy předskočí v pražském Chapeau Rouge Mexičanům Hocico!

 

{vimeo}52879371{/vimeo}

mulpHia - Amphelion snippet 3

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Super.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.