Na sedmé Hell Party se budete bát

Po roční pauze se tradiční krvavý kabaret studia Hell.cz vrátí v plné síle 13. dubna 2013.

Hellparty7

Pokud jste se loni těšili na další pokračování velkolepě dekadentního večírku Hell Party, dost možná si vzpomenete, že jste bohužel čekali marně – nečekané zavření klubu Abaton totiž pořádajícímu studiu Hell.cz udělalo čáru přes rozpočet. A protože najít vhodný prostor k zavěšování na háky není jen tak, bylo už loni rozhodnuto další krvavý mejdan přeložit na letošek do klubu Roxy (celé vyjádření najdete tady).

Hell Party je tedy zpět v plné síle – těšit se můžete na show, při kterých se tají dech – dávný rituál suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky. Tento dávný rituální prvek ve spojení s tajemnou atmosférou slibuje nezapomenutelný zážitek. Vzrušující performance v naleštěném latexu a voňavé kůži bude hostit syrový prostor fetish stage. Čeká vás ocel, krev a latex v luxusním balení.

Tématem Hell Party 7 je strach, který se promítne do všech show v nejrůznějších formách. Tomu nasvědčuje i vizuál plakátů od Luboše Vackeho a Tomáše Novotného z dílny Fry'O'Bake. Zobrazuje tři největší drsňáky z hororových filmů, kteří se ale na to, co se děje na Hell Party, nemohou koukat. Aby ne, tohle totiž není kečup z béčkových hororů, tohle je doopravdy. 

Lístky můžete už teď sehnat přímo (a nejlevněji) v Hellu, v síti Ticketpro a samozřejmě i na místě. 

{vimeo}54050439{/vimeo}
Hell Party 7

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.