Abyste se lépe zorientovali v kapelách na Castle Party...

... připravili pro vás pořadatelé chytrou pomůcku.

castle_party_2013


I když do dalšího ročníku největší gotické akce v okolí, polské Castle Party, zbývá ještě pár měsíců, její organizátoři velmi dobře ví, že podcenit přípravu se nevyplácí. Proto udělali pro ty, kteří třeba ne všechny vystupující kapely znají, jednoduché opatření – samostatný kanál na YouTube, kde najdete klipy a ochutnávky všech smeček, které letos na CP vystoupí, abyste si udělali představu, s kým budete mít tu čest. 

Pokud se tedy chcete na bolkowskou slavnost připravit už teď dopředu, račte následovat tento odkaz


Icon Of Coil - Dead Enough For Life 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zase v Čechách v Jaroměri má vystúpiť tento ročník legenda FIELDS OF THE NEPHILIM. Po minuloročnom odvolaní vystúpenia, majú tento krát skutočne vystúpiť na tomto hudobnom festivaly. No ktovie, kto skutočne tomu aj uverí. Minulý rok som už žhavil drát, tento rok som opatrnejší :)
Na oficiálnych stránkach zatiaľ nemajú Nephs potvrdený termín na BA 2013 :)<br />http://www.fields-of-the-nephilim.com/LIVE/2012LIVE2013.html<br /><br />No neviem, tento krát by už usporiadatelia asi riadne naštvali účastníkov. Aj tak si myslím, že Fields na tomto feste nebude docenení, ale zase ich nevidieť a vedieť, že tam budú vystupovať je taktiež nemorálne.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.