The Eden House vydávají nové album

Gotický 'all-star' projekt připravil novou řadovku.

 

eden_house_-_half_life

 

Když před rokem vydali The Eden House své EP "Timeflows", šuškalo se, že na nadcházející řadovce by mohl být hostujícím vokalistou Wayne Hussey nebo dokonce samotný Carl McCoy. Tak velkolepé to (alespoň co se týče obsazení) bohužel nebude, ale i tak se mezi spolupracovníky při přípravách nové desky "Half Life" sešla opravdu velká jména: Lee Douglas (Anathema), Monica Richards (Faith And The Muse), Phil Manzarena (Roxy Music), Simon Hinkler (The Mission), Jordan Reyne, Steve Carey, Tony Pettitt (Fields Of The Nephilim) a další výrazné postavy temné rockové historie. Nové album vychází 27. května jako CD, vinyl, nebo si jej můžete koupit v digitální podobě.

Vydavatelství Jungle Records, které aktuálně plánuje vydat také nový nový materiál od exčlenů Nephs NFD, uvolnilo k poslechu ukázky z novinkové desky. Jedno je jisté: Velká jména dodržují to, co slíbí.

 

 

The Eden House - Half Life (album preview)

 

zdroj: Sonic-Seducer.de (Alte Meister mit vereinten Kräften: Longplayer von The Eden House / Trailer).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dokonalé! Jediné čo tomu chýba je mať ten album doma. Hotové dielo na predaj bez váhania.<br />Hosťujúce persóny správne vyselektované, najviac ma prekvapil a potešil výber Simona Hinklera, je ho tam počuť :). Rád by som počul na ďalších albumoch The eden House týchto hostí, napr. v speváckej línií Toni Halliday (CURVE), samozrejme starého vlčáka Carla McCoya (FOTN)a huslového virtuóza Pete Johansena (The SCARR, TSOTB), ktorý by kontroval parádnej bubľavej base Tony Pettita a dokonalej hry na perkusie Noda Wrighta. Práve títo dvaja dokázali prinavrátiť hudbe The eden House tú ľahkosť, ktorú Nephs stratili po albume "Elizium". Tá atmosferičnosť, éteričnosť je tu akosi prirodzene daná. Samozrejme tomu prispeli aj ostatní členovia zoskupenia a v neposlednom rade aj produkcia na albume "Smoke & Mirrors", ktorý evokuje zašlé časy Fields, niektoré pasáže dokonca silne pripomínali piesne "Submission", či "Psychonaut".

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.