Nové album Pouppée Fabrikk je na dohled

Severští oldschooleři žhaví posluchače.

poupe_fabrikk_-_the_dirt

 

Belgický industriální label Alfa Matrix spustil možnost předobjednávek na "The Dirt", novou desku švédských EBM EKM (Elektronisk Kroppsmusik) legend Pouppée Fabrikk. Jedná se o první dlouhohrající počin po více než dekádě. Album přichází po vydání 4-trackového EP "Bring Back The Ways Of Old", o kterém jsme vám psali před pár dny TADY. Řada z písní na tomto albu ve skutečnosti vznikla už v letech 1988-1990 a chřadla na čtyřech starých páscích až do doby, než se je kapela rozhodla společně s několika dalšími starými skladbami znovu nahrát.

"Je to upřímný pokus oživit minulost tím, že pracujeme stejným způsobem jako tenkrát v roce 1987, když jsme začínali - žádné midi, žádné opakované nahrávání, žádné uhlazování - jen primitivní elektronická muzika s názorem. Nepotřebujeme předstírat agresivitu. Nepotřebujeme se oblékat. Děláme věci po svém a pokud se vám to líbí, připojte se k párty. Pokud ne, jděte do prdele!" říká frontman Henrik Björkk.

Novinka vyjde také v podobě 2CD boxu spolu s šestnáctitrackovým bonusovým diskem plným hudby obnovené ze starých pásků ze soukromého archívu skupiny. Počínaje vůbec první nahrávkami vytvořenými pod názvem Poupée Fabrikk, až po superraritní materiál z kazety "D-D-D", která vyšla pouze ve 20 kopiích.

Domovský label Alfa Matrix už začal přijímat předobjednávky na svém webu a také na svém Bandcamp profilu, na kterém si po zaslání předobjednávky můžete okamžitě dvě skladby stáhnout. Jestli chcete udělat dobrou koupi, pořiďte si 2CD box společně s 3CD boxem nejnovějšího alba Implant "The Productive Citizen". Pokud si obojí zakoupíte dohromady, ušetříte okolo pěti Eur.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.