Audiotrauma Fest 2k20 představuje první vystupující a zahajuje předprodej

I v příštím roce si fanoušci budou moci v Praze vychutnat elektronické menu Audiotrauma festivalu. Ten po oznámenám termínu a místa, prozrazuje i první vystupující a spouští předprodej.

Letošní vydání Audiotrauma festivalu bylo asi nejvydařenější ze všech doposavad proběhlých ročníků. Může za to i přesun do klubu Storm, který nabídl mnohem přívětivější a vizuálně lákavější prostory a světla vystupujících. Není divu, že pokračování přehlídky francouzského labelu proběhne znovu zde. Datum dvoudenní přehlídky bylo stanoveno na 6. - 7. března 2020.

Vedle místa a času festivalu známe ale i jména prvních vystupujících. Prvním potvrzeným jménem je francouzská dvojice Moaan Exis, která se vrací do Prahy už po třetí. Sólový projekt Jamie Blackera Electronic Substance Abuse neboli ESA se vrací do Prahy po dlouhých 13 letech. Třetí a čtvrté jméno si odbude v Praze svou koncertní premiéru. A to jak pro projekt Imminent, tak pro další sólový projekt z Francie - Sylvgheist Maëlström. Další jmána prý budou odhalena v krátké době.

Poslední důležitým faktem je rozeběhnutý předprodej na festival. První emisi vstupenek můžete kupovat na stránkách labelu, a to komkrétně ZDE. Jejich cena byla stanovena na 40 Euro.

ESA - Like Meat (Spoiled)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.