Bubeník NIN připravil desku projektu The New Regime jdoucí ve stopách "devítipalcových hřebíků"

Vypadá jako mladý Trent Reznor a na nové desce zní jako předák kapely, ve které bubnuje posledních deset let. Ilan Rubin vede svůj projekt The New Regime více než dekádu. Oživuje ho vždy, když Nine Inch Nails nebo jiné kapely, ve kterých funguje (Angels & Airwaves a nárazově Paramore) umrtvují svou činnost. To je případ i letošního roku, kdy Rubin připravil k vydání nové, dlouhohrající album, už třetí v pořadí.

Není divu, že 31letý bubeník NIN má sólové ambice. Vždyť kromě bicích výborně ovládá housle, kytaru, basu a obstojně zpívá. A protože The New Regime se začíná pomalu dařit, Ilan se rozhodl novou porci písniček dávkovat fanouškům postupně. To znamená, že během následujícíh měsíců nejprve naservíruje čtyři EPčka, aby v příštím roce korunoval své úsilí vydáním nového alba "Heart Mind Body & Soul". A první korálek je venku, první EP nazvané "Heart" vyšlo 6. září 2019 na labelu Red Music.

Otvírák "A Way To Feel Alive" nezapře vliv Nine Inch Nails, celé EP si pak můžete pořídit ZDE. Trio je v současné době na severoamerickém turné, kde předskakuje právě Angels & Airwaves, ve kterých také bubnuje.

The New Regime - A Way To Feel Again

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.