A Projection přivezou do Prahy štiplavý postpunk s popovými háčky

Užili jste si koncert živelných Actors na letošním Prague Gothic Treffen? Baví vás přirozená melodičnost New Model Army? Nemáte námitky proti temnému tanečnímu soundu She Past Away? Pak by první pražský koncert švédské čtveřice A Projection mohl být pro vás dobrým tipem! 

Stockholmská pětice zaujala už svou první deskou "Exit", která představila A Projection ve velmi dobrém světle. Silnými skladbami obsazený debut jen předznamenal ještě lepšího následovníka "Framework", který posunul kapelu z domácího rybníku do evropské postpunkové první ligy. Kapela se rozjela do celého světa a potvrdila silný materiál na živelných koncertech. „Krátké melodické songy, jejichž délka málokdy přesahuje tři a půl minuty a minimální pauzy mezi skladbami změnily jejich hodinový set v intenzivní sonickou masáž, při které se divák ani chvíli nenudil“, potvrzuje pověst koncertní atrakce report Sanctuary.cz z loňského festivalu Wave Gotik Treffen.

A Projection - Lucy Shrine
 

Letošní rok přináší další progres v životě kapely. Po dvou deskách řady A Projection opustil původní zpěvák Isak Erikson a uvolněné místo u mikrofonu předal basákovi Rikardu Tengvallovi s Eldrichovským, hlubokým vokálem. A výsledek? Smlouva u respektovaného amerického labelu Metropolis Records, třetí deska "Section", která vychází koncem října. Už první singly ‚Something Whole‘  a Lucy Shrine slibují i stran samotného koncertu mnohé.


A Projection (SWE) + support

neděle 2. února 2020 od 20:00 hodin

klub FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha 1

vstupné: předprodej 250,- Kč + poplatky (síť GoOut.cz), na místě 350,- Kč

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.