Alessandro Cortini z live bandu Nine Inch Nails zahraje v sobotu ve smíchovské sokolovně

Alessandro Cortini, dlouholetý spolupracovník Nine Inch Nails, odehraje tuto sobotu své premiérové sólové vystoupení v Praze ve velmi netradičních prostorách.

Dietl Archive je série hudebních elektronických večerů, která se koná vždy v netradičních prostorách, které nejsou primárně určené pro koncertní využití. Tak si fanoušci poslechové, nezávislé elektroniky mohli vychutnat koncerty na takových místech, jako je třeba levé křídlo Fantovy kavárny na Hlavním nádraží v Praze nebo třeba v konstruktivistickém Husově sboru na Vinohradech. Připravované premiérové vystoupení Alessandra Cortiniho a jeho hosta proběhnou pro změnu ve více než 150 let staré telocvičně Tělovýchovné jednoty Sokol I. Smíchov.

Alessandro Cortini do Prahy přiveze svoje nejnovější album "Volume Massimo", které představí v rámci svojí nové audiovizuální show, která měla premiéru na německém festivalu Berlin Atonal. Předskakovat mu bude britský umělec Fred Mann. Vstupenky jsou k dispozici v síti Goout.cz za cenu 390 Kč. Více informací o koncertu najdete v našem kalendáři ZDE.

Alessandro Cortini - Batticuore

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.