Atmosféra diskotékové éry znovu ožije na Dark 80s Party

Ujetý retro dýchánek se po roce vrací do klubu FAMU.

Ať už doma točíte electro nebo kytary, nakonec se člověk stejně prokouše k těm nejprofláklejším (i méně profláklým) neónovým hitům. Pustíte si jeden a najednou zjistíte, že je poledne a pořád máte co hrát. Pokud tenhle průběh večírků důvěrně znáte, bude Dark 80s Party právě pro vás.

Třpytivá a oslnivá, taneční i obskurní. Taková byla v hudbě osmdesátá léta, která přinesla stovky nezapomenutelných hitů a zrodila řadu hvězd, které nehasnou ani po desetiletích. Každý, komu doma visely řetězy z céček, nosil pletené návleky či čelenky a své oblíbené kazety pyšně vkládal do nablýskaného plastového walkmanu, má tuhle dobu navždy zakódovanou ve své DNA.

 

Přijďte s námi zavzpomínat na Martyho McFlye, Adama Bernaua, Robocopa i Curro Jimeneze. Ti všichni ožijí na stylové retro projekci, která doprovodí nesmrtelnou popovou klasiku s občasnými výlety do podhoubí temné scény, i ty nejšílenější hudební zhůvěřilosti. To vše vám budou servírovat pánové ze sanctuary.cz crew a s nimi i patron tohoto večírku, E.T. mimozemšťan. Přistřihněte kníry a načešte trvalou, roztočíme hvězdná kola!

PS: Šatna bude!

 

Dark 80s Party
25. 1. 2020, klub FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha 1
vstup: 100,-
start: 21:00

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.