Další polární záře v podání Polarlicht 4.1

Projekt Polarlicht 4.1 o sobě naposledy dal vědět v roce 2011. Letos se nám hlásí s novým albem.

 

polarlicht_4.1

 

"A Collection of Blech- und Hausmusik" ​​je název nového alba Polarlicht 4.1, které již v brzké době bude dostupné i pro příznivce Ronny Jaschinskeho alias projektu Polarlicht 4.1.

Jedná se o kolekci sestavenou z raných skladeb Polarlicht 4.1 . Některé skladby na tomto albu jsou až 12 let staré, tudíž můžete sami posoudit, zda čas se na nich podepsal.

Ronny Jaschinski na nové desce spolupracoval s francouzskými dark-elektro Flint Glass a německými Wynardtage. Což napovídá tomu, že i na "A Collection of Blech- und Hausmusik"  naleznete 2 remixy od  mnichovských  projektů (Wynardtage a Echorausch ).Možná stojí za zmínku, že druhá zmíněná kapela je hip-hopového zaměření. Nepřekvapivou informací je i poslední track alba s názvem "3.20 khz", na které se podílel Transistor, což je vedlejší projekt Polarlicht 4.1 nebo-li Ronny Jaschinskeho. Nesporně budete mít větší požitek z této hudby, pokud uvidíte samotného představitele se svou tvorbou naživo na nějakém pěkném, německém festivalu.

Jestliže si však nové album navalíte do svých slechů, dostanete zhruba představu, jak zní „industriální prostředí“ v podobě elektronických zvuků všeho druhu. Budete balancovat, tak zkuste si najít, která poloha Vám více sedí.

 

Vydavatelství: FunkWelten

 

Tracklist:


01. Intro

02. Das Ende

03. 9-11

04. In the cold I`m sleeping (vs. Wynardtage)

05. Loudspeaker

06. FSK 40

07. Point of no return (vs. Supersimmetria)

08. Kitab-al-azrif (vs. Flint Glass)

09. Nachtflug (a jam session)

10. Electrolyse (Wynardtage Remix)

11. Loudspeaker (Echorausch Remix)

12. 3.20 khz (vs. Transistor)

 

Polarlicht - Das Ende (preview)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.