Soutěž o volné vstupenky na koncert 3TEETH

Kdo nehraje - nevyhraje!

Industriální 3TEETH z Los Angeles, které jste měli možnost vidět v létě na vyprodaném koncertu Ministry, se v únoru vrací do Prahy v rámci samostatného turné, které je příslibem plnohodnotného koncertního setu plného elektronického šílenství a ostrých kytar. Těšit se můžete na průřez všemi čtyřmi alby, ale největší pozornost bude věnována loňské velmi oceňované novince, která obsahuje spoustu fantastických fláků - nabušených, noisových, experimentálních i revoltujících.

Co by vás po poslechu Trojzubců mohlo napadnou za interprety? Ministry, White Zombie, FLA, KMFDM, Pig, Marylin Manson, Nine Inch Nails, Skinny Puppy, Deftones, The Fever 333, Rammstein, Die Krupps, Northlane, Hellyeah… ale nenechte se zmást, 3TEETH mají vlastních nápadů a představ o osobitém zvuku na rozdávaní!

 


3TEETH - President X

 

Před 3TEETH vystoupí dva tuzemští interpreti. Pražští M.A.C. OF MAD jsou jedna z našich nejdéle fungujících extrémních kapel, kde se kytary doplňují s industriálními vlivy. Už celých 25 let! M.A.C. OF MAD se nikdy nebáli experimentů, a to jak na pódiu, tak ani v backstagi. Druhým je jednočlenný projekt BOLEHLAV. Ten rozbíjí a následně po svém spojuje žánry jako dubstep, breakcore či dokonce metal. Ale pozor, Bolehlav není jen DJ. Do svého live setu dokáže zapojit i kytaru, čímž u někoho může evokovat i legendární Hermafrodit.

Dvěma z vás dáváme možnost navštívit tento koncert zadarmo - stačí jen mít štěstí při losování a správně odpovědět na následující soutěžní otázku: 

Jak se jmenuje nejnovější dlouhohrající řadovka 3TEETH?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do čtvrtečního poledne (čtvrtek 20. února do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "3TEETH". Výherce zveřejníme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.