Nové album Neraterrae je plné dark ambientních reflexí slavných obrazů

Italský dark ambientní projekt Neraterrae přišel s druhou dlouhohrající deskou inspirovanou slavnými obrazy a s kupou zajímavých hostí.

Když jsme vás na podzim roku 2017 informovali o novém projektu Alessio Antoniho nazvaného Neraterrae, netušili jsme, že od samopalem vydaného EP se velmi rychle dostane do vybrané společnosti stylově příbuzných projektů labelu Cyclic Law. Už na loňském dlouhohrajícím debutu "The Substance Of Perception" se to hemžilo zajímavými hosty. Stejná situace se opakuje i u následovníka "Scenes From the Sublime", navíc Alessio s novinkou přináší i jednotné téma inspirace vybranými vrcholnými díly výtvarného umění.

A jaké díla italský projekt zaujala? Například Zdzislawa Beksinského, Ilije Jefimoviče Repina, Salvádora Dalího, Hieronymuse Bosche nebo Francisco Goyi.Co skladba, to jeden vybraný obraz. Navíc co skladba, to jeden vybraný host. Mezi nimi najdeme Alphaxone, Dødsmaskin, slovenské Phragments, Leilu Abdul-Rauf, Phelios nebo Xerxes The Dark.

Album vyšlo 20. března 2020 na labelu Cyclic Law v digitální, na kazetě nebo CDčku. DIgitální kopii nebo CD si můžete objednat, nebo poslechnout níže.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.