Pandoria, kooperace Paranoid a Orange Sector, vydala první singl

 Německá EBM scéna je aktuálně posedlá vedlejšími projekty a mezikapelními kooperacemi. Jedním z plodů tohoto kvasu je Pandoria, dvojice, která má venku první singl, předzvěst debutové desky.

O Martinu Bodewellovi z Orange Sector jsme psali před měsícem v souvislosti s projektem Lykard, který založil s Vasi Vallisem (Frozen Plasma, Reaper nebo NamNamBulu). Charismatický vokalista toho evidentně má stále málo, protože se aktuálně hlásí s dalším vedlejšákem. Ten se jmenuje Pandoria a druhým v partě je veterán německé EBM scény Stephan Tesch spojený s významnou, i když pouze krátkou dobu fungující kapelou Paranoid. 

Jako Pandoria pánové přichystali větší množství materiálu, který by měl v budoucnu vyjít na albu "Clean". Aby posluchači tušili, s čím budou mít dočinění, duo vypustilo na labelu Infacted recordings debutový singl "Crush". Singl v digitální podobě vyšel 5. června 2020 a vedle originální verze songu na něm najdeme remixy od Roba Dusta, Frozen Plasma, Digital Energy, Wellencocktail a Angriffspakt.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.