Daniel B. z Front 242 si nadělí k 66 narozeninám novou desku

Jaký lepší dárek si i fanouškům dát k narozeninám? Daniel Bressanutti sice své spojení s Front 242 už rozvázal, o tom, že s ním stále máme počítat jako s aktivním muzikantem, nám podá důkaz deskou "Six + Six".

27. srpna slaví klíčová postava historie Front 242 své narozeniny. A k tomuto datu Daniel B. přichystal album s příznačným názvem "Six + Six". Daniel se v pěti skladbách, které budou album obsahovat, zastaví u významných milníků své kariéry, které aktuální optikou převede do nové podoby. 

Bude se jednat o tři položky diskografie Front 242, jednou vzpomene i na svou předchozí vedlejší tvorbu v projektu Male Or Female, a na závěr přihodí zbrusu novou skladbu. Fanoušci se tak mohou těšit na aktualizovanou podobu hitů Hapinness nebo Neurobashing. 45minutová kolekce vyjde péčí labelu Alfa Matrix v digitální a CD podobě. Objednávat si jí můžete níže na Bandcampu vydavatelství. První ukázka už je k poslechu. Limitovaná edice 200 vinylů je pak s sehnání na Danielově vlastním labelu ve dvou barevných provedeních ZDE

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.