Chcete přispět na realizaci fotoknihy ze zlaté éry Christian Death?

Chystá se lahůdka pro fans starých deathrockových časů americké legendy.

V roce 1979 vznikla v americké Pomoně deathrocková kapela Christian Death, kterou tehdy založil Rozz Williams. K němu se vzápětí přidal kytarista Rikk Agnew z The Adolescents, James McGearty, který se chopil baskytary a bubeník George Belanger, aby jejich společné snažení vyvrcholilo vznikem legendárního alba "Only Theatre of Pain". 

Proč omíláme tato všeobecně známá fakta? Během této doby, se totiž s kapelou skamarádil punkrockový fotograf z LA Edward Colver, který kapelu v letech 1981 - 1982 šest měsíců následoval na jejich koncertech a mimo jiné nafotil kapele ikonické fotky na pomonském hřbitově.

Zakladatel Cult Epics a někdejší kamarád Rozze Williamse - Nico B, dostal při příležitosti blížícího se čtyřicetiletého výročí vydání "Only Theatre of Pain" nápad vydat knihu "Christian Death: Only Theatre of Pain", plnou Colverových fotek, které by doplnily autorovy vzpomínky a rozhovory s členy Christian Death. Kniha by měla mít tvrdé desky, zhruba 208 stran, něco kolem 300 dobových fotografií. 

S její realizací můžete vypomoct díky Indiegogo kampani ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.