Renard, nový projekt Markuse Reinhardta z Wolfsheim, přichází s deskou plnou exkluzivních hostí

Markus Reinhard, polovina veleúspěšných Wolfsheim, přichází se sólovým projektem Renard, který láká na debutovou desku exkluzivní sestavou vokalistů.

Od rozpadu dvojice s Peterem Heppnerem se o hudebních aktivitách Markuse Reinharda moc nevědělo. To se ale mění v těchto týdnech, kdy přichází na scénu projekt Renard. Hudebně v rukou Markuse, vokálně pak ve formě barevné mozaiky hostů z různých koutů hudebního spektra. Od urban-folkového zpěváka Joseha, přes Pascala Finkenauera z JAW, Sarah Blackwood z Dubstar nebo Client, až k Marianu Goldovi z Alphaville.

O vydání alba nazvaného "Waking Up In A Different World" se postará 9. října 2020 vydavatelství Metropolis records, které devítiskladbovou kolekci vypraví do světa na CD, na vinylu a samozřejmě i v digitální podobě. Všechny formáty jsou k předobjednání ZDE. Prozatím si můžete vychutnat video k prvnímu singlu Travel In Time, ve kterém Markusovi vokálně vypomohl Pascal Finkenauer, se kterým Reinhard vedl před dekádou už krátkodechý projekt Comfortable Cave Goodbye.

 

Renard - Travel In Time (feat. Pascal Finkenauer)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.