Slovenský Projekt203 se na nové desce proměnil v Demolačnou čatu

Slovenská dvojice Projekt203, kterou znáte i z loňského vystoupení na Prague Gothic Treffen nebo z obou našich kompilací "Dark Tunes", vydala novou desku.

A hned na začátek musíme upozornit, že původně synthpopové směřování je minulostí. Ondrej Pešek se Sissi Enns na třetí řadovce, kterou nazvali "Demolačná čata", řádně přitvrdili. "Dlho sme pracovali na novom zvuku  a kvoli tomu sme museli vymenit vsetok hardware a cast softweru. Tema skladieb je sice "postapo" (vratane samplovanych gitar), ale smerovanie textov ide skorej k nadeji na lepsiu buducnost. Najde sa v nich aj skrytá (vtipna) ironia na tuto dobu. Cize skladby maju cloveka naladit skorej pozitivne", vysvětluje Ondřej.

Album "Demolačná čata" vydal Projekt203 30. října 2020 v digitální podobě, deska se nachází všech streamovacích portálech  (Spotify, iTunes, Deezer, Youtube.......) a pro fanšmekry duo připravilo vydání novinky na speciální USB kartě, na které jsou kromě desky umístěny i videa, fotky a mnoho bonusového materiálu. "Momentalne skusame nasu novu koncertnu show a dufame, ze po Corone pridu ponuky a my ju budeme mat moznost odprezentovat ludom", doufá za kapelu Ondřej.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.