Autopsia povolila stavidla a zasypává posluchače remixy, reedicí i novou nahrávkou

Lockdown paradoxně otevřel kreativní stavidla projektu Autopsia.

Od doby, co jsme vás naposledy informovali o dění okolo v Praze usazeného projektu, Autopsia představila opravdu úctihodné penzum hudby. Začneme pěticí "Reconstructed EP", které vyšly v druhé polovině loňského roku. S velkou částí dvojskladbových digitálních nosičů pomáhal projektu na svět Jan Kruml, organizátor festivalu Nová Alternativa, hybatel projektu Instinct Primal a moderátor industriálního rozhlasového čtrnáctideníku Electronic Tuesday.

 

 

Label Other Voices records poté přišel s nápadem znovu zpřístupnit kompilace "Weltuntergang", kteá původně vyšla před desíti roky. Ruský label se rozhodl, na rozdíl od prvního vydání, nabídnout kolekci nahrávek z let 1982-1995 na vinylu a na kazetě. ALbum je také přístupné v digitální podobě níže. 

 

 

Posledním albem, ze kterého se můžeme těšit, je čtyřskladbová kolekce "The Day Of Great Judgement", která představuje zcela nový materiál z pera projektu. Kolekce výrazně neoklasického střihu s jemným industriálním podtónem je k dispozici pouze v digitální podobě, ovšem za cenu, kterou si sami určíte.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.