Lacrimosa vydá novou desku ještě letos

Německá darkwave/gothic veličina se po delší době hlásí s novinkami.

Lacrimosa v loňském roce oslavila 30 let působené na temné scéně. Z původně plánovaných velkolepých oslav z pochopitelných důvodů sešlo, kapela tak odehrála pouze jediný online koncert (informovali jsme TADY). Letos mohli fanoušci navštívit také pouze dvojici koncertů - vedle show v německém Klaffenbachu se Tilo Wolff a spol. představili v roli headlinera na polské Castle Party.

O nové desce kapely se hovoří již delší dobu, ale její vydání bylo nejprve odloženo z důvodu celosvětového nedostatku papíru. Kapela nyní zveřejnila toto prohlášení: "Původně mělo být album hotové a vydané o něco dříve, ale kvůli omezením v posledních měsících se spousta práce musela odložit a plány se musely změnit. Digitální sítě umožňují leccos, ale některé produkční kroky, například nahrávání orchestru, lze nakonec uskutečnit pouze tak, že se všichni hudebníci sejdou v jednom nahrávacím sále a hrají společně. Nyní je však práce hotová a dokončená a dlouho očekávané album vyjde ještě v roce 2021!"

Prozatím poslední řadová deska "Testimonium" vyšla v roce 2017. Nová kolekce vyjde samozřejmě opět na vlastní značce Hall of Sermon.

Další novinky pro vás budeme sledovat.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.